Young Boys henter assistent i AGF

Mathias Hove Andersen 

Jonas Grauslund har sluttet sig til den lokale 3. divisionsklub

FODBOLD Young Boys har fundet en ny assistenttræner til den kommende sæson i 3. division, og valget er faldet på 32-årige Jonas Grauslund, der kommer fra et job som cheftræner for AGFs U15-hold.

Den nye assistenttræner skal sørge for, at transitionen mellem arbejde og fodbold bliver vellykket for de mange spillere i truppen, der skal jonglere mellem et fuldtidsjob og en fodboldkarriere.

- Jonas passer perfekt ind i den profil, vi gerne vil have hos vores ledere. Han kan være med til at udvikle vores spillere og medarbejdere – både på banen og i business. Samtidig vil han være et stort aktiv i vores fremtidige rekruttering af unge drenge, da han har kendskab til de årgange, vi fremover skal rekruttere fra, siger Young Boys-lederen Holger Kristiansen.

Et unikt setup
Jonas Grauslund glæder sig til det nye projekt, hvor fodbold kombineres med ansættelse i firmaet Young Business, som giver erhvervserfaring i dagligdagen.

- Jeg tror på, vi kommer til at flytte de her drenge rigtig meget på den lange bane både som fodboldspillere og som mennesker, fordi vi har et setup som er ret unikt, lyder det fra Jonas Grauslund, der også har en fortid i Randers FC.

- Jeg har arbejdet med spillere fra U15 til U19 i to veletablerede fodboldklubber med gode udviklingsmiljøer, og det er klart, at jeg her har oplevet, hvor langt man når med hårdt arbejde, ydmyghed og en god tilgang til at udvikle sig, siger Jonas Grauslund.

Young Boys har sine rødder i Silkeborg KFUM, og den professionelle overbygning spiller på moderklubbens licens i den spritnye 3. division.