Ked af det og vred: I nat stjal tyve families pantflasker til en en værdi af 3.000 kroner

Søren Nielsen 

Et ægtepar på Herningvej i Silkeborg fik natten til torsdag stjålet adskillge sække fyldt med pantflasker. Pengene skulle bruges på at forsøde sommerferien

SILKEBORG Trist og vred.

Det er nogle af de følelser, som ægteparret Carsten Olesen og Hanne Møller står tilbage med, efter at adskillige sække med pantflasker er stjålet fra dem natten til torsdag.

Ægteparret bor på Herningvej, og pantflaskerne stod pakket i sække og var klar til at blive indleveret på pantstationen i Herning i løbet af torsdagen.

- Det er en tradition, at vi hvert år samler vores flasker og afleverer dem inden ferien. Det plejer at give et pænt beløb på cirka 3000 kroner, som vi kan bruge på at forsøde ferien. Det kan vi så bare ikke i år, siger Carsten Olesen, der sammen med hustruen er gået ud med historien for at få hjælp til opklaringen.

- Vi synes det er frækt, og hvis nogen kan bidrage til en opklaring af sagen, så håber vi, at de vil kontakte os eller politiet, fastslår Carsten Olesen.

Tyveriet er sket i tidsrummet fra onsdag aften klokken 22 til torsdag morgen klokken 7.00.

Carsten Olesen formoder, at en større varebil - eller en personbil med trailer - har været i brug.

- Tyvene har skullet arbejde en del for sagen og i et stykke tid, inden alle poser med flasker var læsset over. Måske nogen har set noget, funderer Carsten Olesen.