Positiv modtagelse af legeplads – men der mangler bænke

Søren Nielsen 

Den nye legeplads i Indelukket mangler siddepladser til forældre og bedsteforældre, men ellers er modtagelsen god. Udvalgsformand vil undersøge om der på den korte bane kan opsættes flere bænke

SILKEBORG Rosende ord og postive bemærkninger har lydt over den nye superlegeplads i Indelukket, som mandag blev åbnet for offentligheden. Kun på ét punkt er der kritik. Det handler om manglende bænke til forældre og bedsteforældre.

Under avisens facebook-side har flere læsere efterlyst bænke.

En læser skriver: »Super legeplads - desværre er der bare alt for lidt siddepladser til de voksne«, og det synspunkt støttes af andre.

Formanden for kultur- fritids- og idrætsudvalget, Johan Brødsgaard (R), glæder sig over de mange positive kommentarer, men han har også bemærket, at der efterlyses flere siddepladser til voksne.

- Jeg tænker da, at vi på den relativt korte bane kan få nogle bænke op til voksne. Det må vi have undersøgt. Samtidig er der allerede planlagt en evaluering af legepladsen på den lidt længere bane om nogle måneder. Alle synspunkter er velkomne, siger Johan Brødsgaard.

Han har selv været med til at afsætte de fire millioner kroner til legepladsen, men med til at designe selve legepladsen har været en gruppe af børn og børnefamilier.

- Det er et projekt, hvor vi har inddraget relevante brugere. Derfor glæder det mig ekstra meget, at legepladsen generelt er vel modtaget, siger Johan Brødsgaard.