SIF skriver kontrakt med prøvespiller

Michael Helligsø 

Gustav Marcussen og SIF er foreløbigt blevet enige om en kontrakt for resten af 2021

FODBOLD Efter en vellykket prøvetræning har Silkeborg IF skrevet kontrakt med den tidligere Lyngby-spiller Gustav Marcussen.

Den 23-årige offensivspiller og klubben er i første omgang blevet enige om en aftale, der gælder året ud.

- Han har gjort et godt indtryk og har scoret mål. Vi synes, at han passer godt ind, og nu får vi chancen for at lære ham bedre at kende og se, om samarbejdet skal række længere ud i fremtiden, siger SIF-sportschef Jesper Stüker.

Gustav Marcussen har senest været i den konkursramte tyske klub Uerdingen, og i skrivende stund råder SIF endnu ikke over hans spillertilladse. Derfor forventes han ikke at blive aktuel til søndagens hjemmekamp mod AaB.

Opdateres...