Åbne Atelierdøre kickstarter med musik og lækkerier

SILKEBORG Fredag den 6. august fra klokken 17 til 19 arrangerer foreningen Åbne Atelierdøre gratis koncert tilsat lækkerier i pavillonen i Lunden på Vestergade.

Det sker i et samarbejde med Silkeborg Kommune, som har sponsoreret den gratis musik, der leveres af bandet My Blue Inspiration.

Alle er velkomne, og det kan være en god ide at tage en festivalstol med - og måske en paraply.

Publikum kan nyde fadøl eller vin leveret af Silkeborg Fadøl og Frøken Grønbar står klar med sin kaffevogn og andre lækkerier.

Carsten Frank taler
Musikarrangementet sker som en fejring af gadekunst 2021 og samtidig er det med til at markere starten på Åbne Atelierdøres arrangementer i august.

Her går det nemlig løs med Montmartre-stemning og fællesudstilling i Medborgerhuset i weekenden fra fredag den 13. til søndag den 15. august.

Om fredagen vil der være fernisering for indbudte, og dernæst er udstillingen åben for alle. Som et særligt trækplaster er kunstmaler Carsten Frank inviteret som gæstetaler. Han går på scenen lørdag klokken 12.30, og han vil causere over emnet »Kunsten i en coronatid«.

Samtidig er det også muligt at opleve arbejdende kunstnere på pladsen mellem Medborgerhuset og biblioteket.

Og allerede i weekenden efter (den 21. til 22. august) åbner 95 kunstnere deres døre for at vise værker frem i eget atelier, som er noget af det helt centrale bag foreningen Åbne Atelierdøre.