Ejendomschef går på pension

Lene Søgaard fra Silkeborg Kommune har meddelt, at hun går på pension ved udgangen af 2021

SILKEBORG Efter næsten 20 år som ejendomschef i Silkeborg Kommune har Lene Søgård meddelt, at hun ønsker at gå på pension ved udgangen af december 2021.

Lene Søgård fylder 64 år i februar 2022, og hun kom til Silkeborg Kommune i maj 2002, hvor hun fik det strategiske ansvar for kommunens næsten 400 bygninger, herunder ansvaret for drift og service, køb og salg, nybyggeri, renovering, vedligehold og energieffektivisering af bygninger samt teknisk service og rengøring.

- Lene Søgård har over årene gennemført en markant forandring af den måde, vi tænker og driver vores ejendomme på, og som andre kommuner i dag kigger til Silkeborg for at lade sig inspirere af, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov.

- Vi har i dag en langt mere strategisk tilgang til værdien, brugen og placeringen af vores bygninger, og en endnu mere effektiv, professionel og smart ejendomsdrift med langt større viden og overblik over vores mange ejendomme til gavn for både brugere, ansatte, borgere og byråd. Vi har også gennemført en omfattende kompetenceudvikling af store personalegrupper. Pedeller har uddannet sig til ejendomsserviceteknikere. Rengøringsassistenter har uddannet sig til rengøringsteknikere. De er alle med til at sikre, at vi i dag har en meget effektiv og professionel ejendomsdrift, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov.

- Jeg vil gerne takke Lene Søgård for hendes store indsats gennem årene og det store engagement, hun har lagt i at skabe den gode kommune, vi har i dag, siger Lone Lyrskov.

Stillingen bliver slået op hurtigst muligt.