TV2 til Lilholt-koncert i Indelukket

Christian Kloch Larsen 

For første gang i to år er Lars Lilholt klar til at indtage hjemmebanen i Indelukket - koncerten bliver optaget til tv

SILKEBORG Da Lars Lilholt blev kontaktet af tv-stationen TV2, som gerne ville optage en af koncerterne på bandets sommerturné, var Lilholt ikke et sekund i tvivl om, hvilken af sommerens koncerter, han ville anbefale tv-holdet at satse på.

- Det skulle naturligvis være i Indelukket. Det er jo min hjemmebane, men det er også en af landets smukke friluftsscener med bøgetræer og amfiscene, fortæller Lars Lilholt.

Og sådan bliver det. For når Lars Lilholt Band går på scenen i Indelukket lørdag 28. august, er tv-holdet med for at forevige koncerten, som bliver sendt senere på året.

Det er to år siden, Lars Lilholt sidst stod på scenen i Indelukket og hen over sommeren har bandet turneret landet rundt i takt med, at corona-restriktionerne er blevet lempet.

- Det er dejligt at være ude og spille igen, og vi oplever, at publikum også vender tilbage. Når vi spiller i Indelukket, vil der være plads til 2500 på pladsen, og jeg har en ambition om at der bliver udsolgt. For ud over at opleve koncerten, kan man jo også blive en del af live-koncerten på TV2, siger han.

Koncerten bliver afviklet i to sæt, og der er 25 sange på repertoiret.

- Der er traditionen tro mange sange fra bagkataloget, men også en seks-syv sange fra vores nye plade, »Decameron«, siger Lars Lilholt.