Afbud fra Mads Langer til festival på Cirkuspladsen

Christian Kloch Larsen 

I stedet er det lykkedes at få fat i Christopher, som går på scenen fredag aften ved jubilæumsfestivalen

SILKEBORG Godt to uger inden det går løs med rock på Cirkuspladsen til jubilæumsfestivalen »Silkeborg 175 år og Danmarks Største Vejfest 5 år« må arrangøreren ud med en dårlig og en god nyhed.

Den dårlige er, at festivalen har fået et afbud fra Mads Langer, som var på plakaten fredag aften, fortæller talsmand for Silkeborg Musik og Kultur Events, Oliver Zähringer.

- Desværre er der opstået kalenderproblemer, som betyder, at Mads Langer ikke kan stille med fuldt band denne weekend. I det hele taget har live-musikken haft nogle turbulente år og det gælder særligt for solister, som spiller med fuld band, siger Oliver Zähringer.

Den gode nyhed er, at det i stedet er lykkedes at booke Christopher til koncerten på Cirkuspladsen fredag aften.

- Vi glæder os over at have fundet en supererstatning i Christopher, som jo også optrådte til Danmarks Største Vejfest præcis samme dato, den 10 september, for fem år siden. Det var i øvrigt sidste gang, Christopher spillede i Silkeborg, så mon ikke der er mange, som vil glæde sig til et gensyn. Hans popularitet er jo ikke blevet mindre siden sidst, og nu er repertoiret endnu større og med endnu flere kendte sange, siger Oliver Zähringer.

De øvrige navne fredag aften er En hyldest til Michael Bundensen med Hardinger Band, Martin Jensen, Aqua og Magtens Korridorer.

Lørdag er det TV2, der åbner Cirkuspladsen, og herefter kan man opleve Jung, Drew Sycamore, Queen Machine og til sidst D-A-D, som lukker og slukker sent lørdag aften.