Silkeborgs dyreste lejlighed nogensinde er solgt

Brian Holst 

Én af de to penthouselejligheder i Papirtårnet er nu solgt. Det er den dyreste lejlighed, der nogensinde er blevet handlet i Silkeborg

SILKEBORG 15 millioner kroner blev prisen på én af de to penthouselejligheder i toppen af Papirtårnet. De to lejligheder har i lang tid været til salg i det nye højhus på Papirfabrikken og fra flere sider har der været skepsis overfor, om det overhovedet er muligt at få så mange penge for en lejlighed.

Men lejligheden er nu solgt.

Det bekræfter Jesper Lyngsø fra Nybolig Silkeborg, som står bag salget. Han bekræfter også, at lejligheden er solgt til den udbudte pris på 14.995.000 kroner.

Jesper Lyngsø vil dog ikke oplyse, hvem der har købt lejligheden. Men han fortæller, at han ikke er i tvivl om, at det er den dyreste lejlighed, der er blevet solgt i Silkeborg.

- Jeg solgte én for nogle år siden for lidt over 10 millioner kroner, og dengang var det den dyreste lejlighed, siger Jesper Lyngsø.

Den solgte lejlighed er på omkring 230 kvadratmeter, hvilket giver en kvadratmeterpris på omkring de 65.000 kroner. Selv søvillaer har svært ved at nå op på så høje kvadratmeterpriser.

Hvis man nu ærgrer sig over, at man ikke slog til, så er der stadig mulighed for at købe den anden penthouselejlighed i Papirtårnet. Den er tilmed lidt billigere, fordi den er en anelse mindre. Lejligheden er udbudt til 13.995.000 kroner, hvilket giver en kvadratmeterpris på omkring 61.000 kroner.

På nuværende tidspunkt er omkring en to tredjedele af alle lejlighederne i Papirtårnet solgt.