Bunkerdage på Badet

SILKEBORG Tyske, engelske og amerikanske soldater i fuld kampuniform, danske frihedskæmpere samt kørertøjer og våben fra Anden Verdenskrig.

Det bliver noget af det, man kan opleve, når Silkeborg Bunkermuseum i weekenden inviterer til to dage med masser af stemning og historiefortælling fra krigens tid på Silkeborg Bad.

Bunkermuseet har før haft stor succes med at arrangere Bunker by Night ved Badet med over 4000 deltagere. Denne gang er arrangement spredt over to dage - lørdag og søndag.

- Ved Bunker By Night har vi haft så mange gæster, at det har været svært at afvilkle i området ved Silkeborg Bad. Blandt andet på grund af udfordringer med parkeringspladser. Derfor finder arrangementet i år sted over to dage,og bliver en smule mindre, end det plejer af være, siger formand for Silkeborg Bunkermu- seeum, Kurt Stigaard.

Men der vil være masser af soldater og materiel at kigge på, og i skovområdet mellem Societetsbygningen og Skovtrolden Storm vil der være aktiviteter, som publikum kan tage del i.

Der kræves entré til arrangementet.