Højskoleforeningen starter sæsonen med Jorn-foredrag

SILKEBORG Mandag 13. september tager Silkeborg Højskoleforening hul på sin foredragssæson nummer 137 med et foredrag om Asger Jorn.

Det holdes af cand.mag., museumsinspektør Christian Kortegaard Madsen og har titlen »Et trygt hjem - Asger Jorn og Silkeborg«.

Foredraget går tæt på Jorn og hans forhold til Silkeborg, hvordan byen har dannet kulissen omkring en af de største personligheder i dansk kunst, og hvordan verdenskunsten via Jorn er kommet til Silkeborg. Foredraget holdes i Lunden på Vestergade og starter kl. 19.30. Alle er velkomne.

Højskoleforeningens program indeholder ni foredrag hen over vinteren med sidste foredrag den 14. marts. Der er endnu et foredrag i september, den 27., hvor cand. mag. forfatter Flemming Behrendt holder foredrag om »Henrik Pontoppidan og De Dødes Rige«.

Foredragene er arrangeret i samarbejde med Folkeuniversitetet.