Forfatter i samtale med formidler i Them

THEM Them Højskoleaftener inviterer i samarbejde med Toftebjerg - Them Bibliotek og Medborgerhus onsdag den 22. september til en forfatteraften med Karin Heurlin.

Det foregår i Them Sognehus, hvor man kan opleve Karin Heurlin i samtale med formidler Anne Juul Andersen fra Silkeborg Bibliotekerne.

Forfatteren vil fortælle om sin seneste bog »Syv år efter«. Aftenen vil være krydret med oplæsning, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.

»Syv år efter« beskrives som en uhyggelig, morsom og rørende antiskilsmisse-roman. Den handler om Mette, der er flyttet fra en jysk landsby med mand og tvillinger til Himmellund, hvor ingen taler om penge, men hvor samtalerne handler om vidunderlige rejser, grønne juicer og den rigtige vejrtrækning. Mette vil gøre alt for at passe ind. Men alt er som bekendt for meget. For pludselig mister man ikke bare topmaven i en kur uden hvede, men måske ligefrem sig selv.

Bogen følger igennem syv år en forældregruppe et privilegeret sted i Danmark, hvor ingen er for voksne til at mobbe, for lykkelige til et sidespring eller for fine til at slå ihjel. Det lyder grimt.

Men så er der heldigvis kærligheden, der redder alt i sidste ende - hvis den overlever.

Karin Heurlin er journalist og står bag flere bestsellerbiografier, blandt andet om Ole Henriksen. »Syv år efter« er hendes anden roman.