Billetsalget gløder: SIF venter kæmpe rykind på stadion i aften

Mathias Hove Andersen 

Alle siddepladser er solgt, og udebaneafsnittet er udsolgt til det store fodboldbrag mod AGF

FODBOLD - Det har potentiale til at blive en kæmpe aften på Jysk Park. Vi glæder os helt vildt, og det sitrer allerede her på stadion.

Ordene kommer fra Silkeborg IFs kommunikationsdirektør, Michael Ravn, inden aftenens hjemmekamp mod AGF.

Mandag formiddag var der solgt 8335 billetter til lokalopgøret.

- Der er gang i den, men der er ikke udsolgt. Der er stadig nogle ståpladser, og det er primært på »Den Røde Tribune«. Men der er ikke en eneste siddeplads ledig på hele Jysk Park, og udebaneafsnittet er udsolgt, fortæller Michael Ravn.

Stadionrekorden fra 2017 lyder på 9411 tilskuere, men oprykningskampene mod Viborg og Nykøbing i 2019 blev overværet af henholdsvis 9117 og 8146 tilskuere.

- Vi er i top-4 over de mest velbesøgte dage på Jysk Park, og tallet går stadig op. Der kommer også altid folk på dagen og køber billet, påpeger Michael Ravn.

»Kom klædt i rødt«
Den nytiltrådte kommunikationsdirektør glæder sig over, at der bliver kvitteret for den flotte sæsonstart, hvor SIF indtager sjettepladsen - fem point foran AGF.

- Det er fantastisk. Man skal huske på, at det er en mandag aften, hvor mange børnefamilier er forhindret. Jeg synes, det er kæmpestort, det kan lade sig gøre her i Silkeborg.

- Jeg synes også, at spillet og resultaterne inviterer til at komme ud og se sådan et lokalbrag mod AGF. Det bliver ikke meget større, og det er fedt at byen bakker op og vil have del i oplevelsen, siger Michael Ravn.

Det store rykind kan give trængsel på Jysk Park, og i den forbindelse har SIF flere gode råd til tilskuerne.

- Vi opfordrer til, at man kommer i god tid og så vidt muligt på gåben eller cykel. Vi har lavet et fanzone-arrangement inden, så man kan også tage aftensmaden på stadion. Det kunne være fedt at få folk tidligt ind på lægterne, så spillerne allerede mærker opbakningen under opvarmningen, lyder det fra Michael Ravn, der har en sidste bøn til den lokale fodboldfans.

- Kom klædt i rødt, som var det et storskærmsarrangement i Indelukket under EM. Det løfter alt og gør det hele meget sjovere. Det så vi alle i sommer, slutter Michael Ravn.