Tidligere SIF-træner har ikke set sin datter i fem år

Kenneth Husum 

Peter Sørensen blev frifundet for vold mod ekskonen, men sagen trækker stadig spor

SILKEBORG Tidligere SIF-træner Peter Sørensen har ikke haft kontakt til sin datter i fem år efter, at han blev anklaget og senere frifundet for vold mod sin ekskone.

Det fortalte han, da han var gæst i TV 3 Sports program »Offside«.

Efter sagens afslutning har han ikke haft kontakt med sin datter, da den fulde forældremyndighed tilfaldt datterens mor.

- Jeg blev mødt af en byge af grundløse beskyldninger, som trak mig igennem en række retsmøder i byretten, i fogedretten, i statsforvaltningen, i familiehuset. På trods af, at jeg vandt, så tabte jeg alligevel stort, fordi jeg mistede retten til at se min datter, sagde Peter Sørensen i programmet.

- Det betyder, at jeg den dag i dag ikke har eller har haft kontakt til min datter siden februar 2016. Det var hårdt dengang, og det er stadig et blødende sår, der ikke sådan heles, fortalte Peter Sørensen, der var tydeligt rørt.

- Det var hårde lærepenge, og hvis vi fortsætter meget længere, kommer jeg også til at miste min ry som en hård nyser, sagde en tydeligt påvirket Peter Sørensen i udsendelsen.

Peter Sørensen blev i august i år ansat som Vejle-træner. Tidligere har han trænet hold som AGF, Hobro, Fredericia og Silkeborg.