Drop in dåb i Alderslyst

Susanne Niskanen 

På næste lørdag inviteres til drop in dåb i Alderslyst Kirke

ALDERSLYST Satte corona en stopper for dit barns dåb? Eller går du og tænker på selv at blive døbt ?

Så er der igen i år mulighed for at gå i kirke til »drop in dåb« i Silkeborg, hvor man blive døbt på stedet uden tilmelding og planlægning af stor fest. Her kan man komme når som helst og uden tilmelding i det tidsrum kirken er åben.

Dåb på lørdag
Man er selvfølgelig velkommen til at have gæster med, men man kan også komme alene, og så sørger kirken for at stille de nødvendige dåbsvidner til rådighed.

I år finder »drop in dåb« sted i Alderslyst Kirke lørdag den 2. oktober fra klokken 10-13.

I alt fire præster fra fire forskellige sogne i provstiet deltager. Det er Kristoffer Uhre Knattrup fra Skorup-Tvilum, Pia Chalmer Rasmussen, Gødvad, Kamilla Bundgaard, Alderslyst og Henriette Gosvig Knudsen fra Serup - Lemming.

Forældre skal sige ja
Når man møder op i kirken, får man en kort samtale med en præst, og bagefter bliver man døbt. Der vil være musik i kirkerummet, og bagefter bydes på en forfriskning og en dåbsgave, Man skal medbringe gyldig legitimation med foto, og alle unge under 18 år skal have samtykke fra begge forældre.