Aktive kvinder får besøg af Jes Dorph

SILKEBORG Jes Dorph-Petersen besøger torsdag 7. oktober Aktive Kvinder Silkeborg, hvor han holder foredrag med titlen »Værtens bedste arbejde«.

Jes Dorph ser tilbage på en 35 år lang karriere som tv-journalist og vært. Om sine oplevelser på TV2/Nyhederne som ankermand på landets mest sete nyhedsudsendelse. Om at være vært på folketingsvalg, OL, Hvem vil være Millionær, Go’morgen Danmark, Go’aften Danmark og en masse andet.

Og om at være et menneske, alle andre kender og har en holdning til.

Om den depression, der ramte ham, mens han var på toppen af karrieren - og om beslutningen om aldrig mere at drikke alkohol. Og om det tv-program, han selv opfandt sammen med vennen Niels Brinch: Station 2.

Jes fortæller åbent og ærligt om en karriere, der både var sjov, hård, ulykkelig og helt speciel.

Foredraget holdes i Medborgerhuset sal A. Alle er velkommen - men der skal forudbestilles plads.