En dag som lystfisker

SILKEBORG Oplev »efterårsmagi« med en fiskestang i hånden,foreslår Silkeborg Fiskeriforening, og indbyder til familie-fisketur midt i Silkeborg ved bredden af Remstrup Å søndag 24. oktober.

I åen findes mange forskellige fiskearter, som kan give en god fiskeoplevelse.

Man behøver ikke at have prøvet at fisket før eller selv at have fiskeudstyr for at deltage. I tidsrummet mellem kl. 10 og 14 kan du komme og låne et komplet fiskesæt. Samtidig vil erfarne lystfiskere stå klar til at hjælpe. De medbringer alt nødvendigt fiskegrej og vil ligeledes hjælpe med at rigge grejet til, agne krogene og lande fangsten.

- Så selv om du aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder for at fange din første fisk netop denne dag, lyder det fra fiskeriforeningen.

Arrangementet er gratis og henvender sig særligt til børn og unge, men voksne må gerne være med. Deltagerne er naturligvis også velkomne at medbringe eget fiskeudstyr. Der er mødested i Iskælderdalen ved Sejsvej.

Tilmelding er nødvendig på mailadressen [email protected] senest 22. oktober.