Stort sup-arrangement ved Søsportens Hus i Silkeborg

SILKEBORG Surf og Sup Silkeborg er en af de lokale foreninger med størst medlemsfremgang de senere år, og på lørdag er foreningen værter ved et stort løbsarrangement ved Søsportens Hus.

Her kan alle niveauer af sup-elskere kan komme på søen i forbindelse med eventen Danish Sup Tour, der er en del af fem lignende landsdækkende sup-arrangementer.

Deltagerne kan vælge at stille op i tour-distancen på 15 kilometer, social paddle tour distancen på fem kilometer eller junior U15-touren.

Der er også en kortere distance primært målrettet nybegyndere og mindre øvede, som ønsker at få oplevelsen af en flot padletur på søerne.

Hele programmet for dagen og det praktiske angående priser og deltagelse kan man læse mere om via hjemmesiden tilhørende Danish Sup Tour Silkeborg.

Foruden distancerne på vandet vil det dagen igennem være muligt for nysgerrige at komme forbi surf- og sup-klubben, hvor bestyrelsesmedlemmer og instruktører vil stå til rådighed til en snak om, hvordan man kan komme i gang med sup-sporten.

Hele eventen afvikles med base fra Søsportens Hus.