Tre sigtet efter fund af skunk i lejlighed

Jakob Munk Schmidt 

Politiets flexpatrulje var i arbejde lørdag aften

SILKEBORG Lørdag blev tre personer i Silkeborg sigtet for besiddelse af det ulovlige stof skunk.

Det fortæller politikommissær Bent Riber Nielsen fra det lokale politi.

- Ved 21-tiden på Lupinvej bemærkede vores flexpatrulje en mand ankomme til en adresse i taxi. Kortvarigt var han inde i en lejlighed, og da han kom ud derfra igen, blev han fundet i besiddelse af 6,55 gram skunk, fortæller Bent Riber Nielsen.

Denne første del af sagen omhandler en 33-årig mand fra Silkeborg, som blev sigtet.

- Sigtelsen af den 33-årige bevirkede, at vi gik ind på adressen, og her blev en 34-årig mand fundet i besiddelse af 36,11 gram skunk samt 11,66 gram hash. Han blev sigtet for at have skunk og hash med henblik på salg, fortæller Bent Riber Nielsen.

Cirka tre kvarter senere traf politiet en mand i nærheden - ved hjørnet af Borgergade og Lupinvej. Det resulterede i endnu en sigtelse, idet den unge - en 20-årig mand - blev visiteret og fundet i besiddelse af 1,87 gram skunk.