SIF-reserver i målrigt remis mod AGF

Mathias Hove Andersen 

Gustav Marcussen scorede to gange, da SIF og AGF spillede uafgjort i reserveholdskamp på Jysk Park

FODBOLD Der var store chancer og hele seks mål i tirsdagens reserveholdkamp på Jysk Park, hvor Silkeborg IF og AGF spillede 3-3.

Hjemmeholdet var altdominerende i første halvleg, men føringsmålet kom først efter en halv time, hvor Alexander Busch udnyttede en ripost i feltet og sparkede SIFerne i front. Fem minutter senere fik Gustav Marcussen timet et godt løb i boksen, og han stødte en hård tværpasning i nettet til 2-0.

Værterne havde spil og chancer til en større føring, men i stedet fik AGF reduceret lige inden pausen, hvor aarhusianerne straffede et boldtab og spillede indskiftede Jing Reec helt fri til scoring. Australieren udplacerede en chanceløs Oscar Hedvall, der gjorde comeback i målet efter 10 måneders skadespause.

Fra anden halvlegs start tog unge Esben Lange plads i buret, og selvom han diskede op med en dobbeltredning fem minutter efter pausen, hvor der var hårdt pres på SIF-feltet, endte sekvensen med en udligning fra polske Dawid Kurminowski.

Efter en lille times spil tilbageerobrede SIF dog føringen, da Gustav Marcussen blev dobbelt målscorer ved at heade bolden i en blød bue over William Eskelinen i AGF-målet.

Anden halvleg var mere jævnbyrdig, og det blev også helt lige på måltavlen, da gæsternes Mathias Sauer udlignede til 3-3. Efterfølgende brændte indskiftede Jeppe Kilden Grøn en stor chance alene med AGF-keeperen efter en giftig SIF-omstilling.

Få minutter senere fik Asbjørn Bøndergaard en endnu større mulighed, da han var alene med William Eskelinen i en central position i feltet. Men svenskeren vandt også den direkte duel mod den lovende SIF-angriber med en flot fodparade, og derfor sluttede reserveligakampen uden vinder.