Kendt Silkeborg-mand bliver træner i Skjern

Peter A. Sørensen 

Den tidligere BSH-profil og voel-træner gør overraskende comeback hos rivalerne

SILKEBORG Den tidligere BSH-profil og ligatræner Mathias Madsen får comeback som træner hos ligaholdet Skjern Håndbold. Allerede i begyndelsen af oktober meddelte Skjern ud, at cheftræner Claus Dalgaard-Hansen efter eget ønske ville stoppe som cheftræner til sommer, men han er stoppet allerede nu. Derfor skal Mathias Madsen løse et akut problem, før Henrik Kronborg tiltræder til sommer på en to årig aftale: Mathias Madsen, siger om den nye rolle: - Forventningerne er store i en topklub som Skjern Håndbold. Det skal de være, og dem vil jeg gøre alt for at indfri – og samtidig give det bedste afsæt til den kommende sæson, når Henrik Kronborg overtager holdet, siger Mathias Madsen. Bestyrelsesformand Carsten thygesen er en tilfreds mand: - Med Mathias Madsen og Henrik Kronborg har vi to kompetente trænere, som vi har stor tiltro til, at de kan bygge videre på det fundament, som Claus Dalgaard- Hansen har skabt, siger Carsten Thygesen.