Mand fra Silkeborg vandt 5,8 mio. kr.: Jeg blev fuldstændig blank

Jakob Munk Schmidt 

Lokal Eurojackpot-vinder er en mand fra Silkeborg Kommune i begyndelsen af 50erne

SILKEBORG Det var en stille søndag morgen, da en familiefar med bopæl i Silkeborg Kommune opdagede, at han var blevet millionær.

Han ønsker at være anonym, men Danske Spil har talt med den person, som for nylig vandt 5,8 mio. kr. i Eurojackpot.

Vinderen af de mange penge fortæller blandt andet, at han kom til at forskrække sin hustru, og at børnene nu skal forkæles ekstra.

Den rolige søndag morgen tog en vild og uventet drejning for manden, der havde spillet med i både Lotto og Eurojackpot.

- Jeg stod op og lavede min morgenkaffe, da jeg kom i tanke om mine kuponer, så jeg gik på appen for at tjekke dem. Lotto kom først op, og der var ingen gevinst. Så kiggede jeg på Eurojackpot og tænkte, at det var et meget voldsomt tal, der stod der, fortæller Eurojackpot-vinderen.

På appen stod der 5.806.392,00 kroner.

- Da det gik op for mig, at det var min gevinst, blev jeg fuldstændig blank, fortæller manden, der er i starten af 50erne, gift og far til to børn.

Udsigten til de mange millioner skattefrie kroner tog pusten fra vinderen i sådan en grad, at konen troede, der var noget helt galt.

- Jeg gik ind til min kone, og jeg må åbenbart have set totalt forskrækket ud i hovedet, for hun blev faktisk helt bekymret og spurgte, om der var sket vores børn noget. Jeg så helt forkert ud og rystede over hele kroppen, griner den anonyme vinder.

Rusen over gevinsten har ikke lagt sig helt, så der er ikke helt styr på, hvad pengene skal bruges til.

- Vi har takket ja til millionærrådgivning fra Danske Spil. Vi er stadigvæk lidt rundt på gulvet og ved faktisk ikke, hvad vi skal gøre med gevinsten, så det er rart at få lidt rådgivning, lyder det fra vinderen.

Der er dog ingen tvivl om, at den nærmeste familie skal have del i præmien.

- Vi vil selvfølgelig støtte vores børn med, hvad de kunne mangle. Det er faktisk vores førsteprioritet, fortæller manden fra Silkeborg Kommune.

Og så skal familien måske en tur til udlandet.

- Det er da også en af de overvejelser, vi gør os, lyder det fra den lokale Eurojackpotspiller, der vandt gevinsten i uge 42, hvor en svensker løb med førstepræmien på 68 millioner kroner.