Blues-topmøde i Kedelhuset

Christian Kloch Larsen 

B’Sharp sætter inter-nationale stjerner stævne

SILKEBORG Det kan næsten ikke blive mere internationalt, når bluesforeningen B’Sharp på lørdag præsenterer de to amerikanske blues- og soulstjerner Trudy Lynn og Tad Robinson i selskab med et tysk-tyrkisk band, som til lejligheden er udvidet med blæsere fra England.

Men idéen med den internationale koncert er til gengæld helt lokal, for det er nemlig B’Sharp-formand, Charlie Tambour, som har fundet på at sætte de to store sangere sammen med det stærkt internationalt orkester.

- Jeg har fulgt de to sangere gennem nogen tid og synes, at det kunne være interessant at sætte dem sammen. Og det mente deres booker åbenbart også, for nu er der planlagt en turné med seks koncerter i Polen, Tyskland og Danmark. Koncerten i Kedelhuset bliver den eneste herhjemme. Og jeg kan godt love, at det her bliver en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, siger Charlie Tambour.

Overskriften på koncerten er »Transatlantic Soul & Blues Summit 2021«.

For opvarmningen står sanger og mundharpespiller Franck White, som sammen guitaristen Christian Frank spiller akustiske versioner af gamle bluesklassikere.