SIF siger farvel til reserve

Mathias Hove Andersen 

Gustav Marcussen får ikke forlænget sin aftale med Silkeborg IF

FODBOLD 23-årige Gustav Marcussen fik kun fire officielle optrædener for Silkeborg IF.

Fredag oplyser den lokale superligaklub, at offensivspilleren ikke får forlænget den nuværende aftale, som udløber ved årsskiftet.

- Vi har været glade for at have Gustav Marcussen i truppen, og han har bidraget fint i sine optrædener. Han var dog uheldig at rende ind i en mindre skade undervejs, og med holdets succes in mente har det selvfølgelig også været svært at tilkæmpe sig mere spilletid, og derfor er vi blevet enige med Gustav om, at han nu skal videre i karrieren og anvende sine kvaliteter andetsteds, siger sportschef Jesper Stüker.

Den tidligere Lyngby- og Uerdingen-spiller har tidligere ytret ønske om at blive i SIF, men han ser alligevel med glæde tilbage på opholdet i Søhøjlandet, selvom den personlige succes udeblev.

- Jeg havde selvfølgelig håbet på at bidrage med mere, end det endte med, men det er en gammel sandhed i fodbold, at der sjældent skiftes ret meget ud på succesrige hold - og det må man sige, at SIF har været.

- Derfor skilles vores veje nu, og jeg vil mene, at jeg kun er blevet en bedre spiller af at være en del af det her hold i en tid, som jeg uanset vil tænke tilbage på med glæde og et smil på læben. Jeg ønsker hele SIF og truppen alt det bedste fremover, siger Gustav Marcussen.