Julemusik i brassudgave i Kragelund Kirke

KRAGELUND »Sounds of Christmas« er, hvad der loves, når messingkvintetten Dynamic Brass onsdag 15. december kl. 19.30 giver julekoncert i Kragelund Kirke. Koncerten byder på smukke engelske Christmas Carols og underholdende blæsermusik.

Dynamic Brass er en messingkvintet bestående af musikere fra det midtjyske brassband miljø.

Kvintetten blev grundlagt for omkring 30 år siden. Tre af ensemblets daværende musikere er stadig »spil-levende« og aktive medlemmer af kvintetten.

Dynamic Brass har gennem årene spillet over 100 koncerter i både ind- og udland, og koncertprogrammerne vidner om et spændende og afvekslende repertoire med musik helt tilbage fra renæssancen og frem til i dag.

Der er også nordisk musik med på programmet.

Der er gratis adgang til koncerten.