Lovende talent forlader Silkeborg-Voel til sommer

22-årige Lea Hansen er i gang med sin sidste sæson som Silkeborg-Voel-spiller.

Den lovende højrefløj har valgt at stoppe i klubben til sommer.

- Lea Hansen har været et godt aktiv for vores hold. Hun har leveret på en flot niveau i en tidlig alder, og hun var allerede førstevalg på højrefløj som 20-årig, siger Silkeborg-Voels direktør Mikael Bak.

- Det er ikke en let opgave, men jeg synes at Lea har håndteret dette rigtig fint. Jeg tror afgjort, at der er mere i vente fra Leas side, og jeg vil glæde mig til at følge hende fremadrettet, siger han.

Lea Hansen siger følgende om hendes farvel:

- Jeg har været enormt glad for min tid i klubben, som fra den første dag har taget godt imod mig.

- Derfor vil klubben også altid have en særlig betydning hos mig, og det har heller ikke været et let valg at stoppe til sommer. Alligevel ser jeg frem til at prøve mig selv af i nye omgivelser, siger fløjen, der kom til Silkeborg-Voel i 2017 fra SK Aarhus.