Nyt kviktest-sted åbner onsdag i Hårup

HÅRUP Onsdag åbner endnu et lokalt testcenter med coronakviktest, denne gang i Hårup.

Områdeleder Rasmus Nielsen fra Falck fortæller, at man har lejet lokale på Hårupvænget 10 til formålet, og at det nye teststed vil holde åbent alle ugens dage klokken 9.00-19.00.

- Vi ser en stigende efterspørgsel, og derfor opskalerer vi ved at ansatte flere folk og ved at åbne nye lokationer med test, siger Rasmus Nielsen.

- Vi starter med en bemanding på seks medarbejdere, men det er et kæmpestort lokale, vi har lejet i Hårup, så der er gode muligheder for at opskalere yderligere og sætte mere bemanding på, hvis modtagelsen bliver god, siger Rasmus Nielsen, der er ansvarlig for Falcks teststeder i Silkeborg-området og Herning-området.

I forvejen kviktester man løs på henholdsvis Nylandsvej og i campushuset på Bindslevs Plads i Silkeborg.

- Det nye teststed i Hårup ligger lidt uden for byen, så nu må vi se, hvor mange der kommer hertil. Indtil videre har vi lejet lokalet i to måneder, og så ser vi situationen an herefter, siger Rasmus Nielsen.

- De andre steder i Silkeborg ligger meget centralt i byen, og her har vi nogle gange haft udfordringer med parkering. I Hårup er masser af parkeringspladser - 100 styk - og beliggenheden er tæt på motorvejen, siger Rasmus Nielsen.

Stedet for det nye kviktestcenter er et ganske nyt forsamlingslokale, Social Palace, hvor Jalal Kuhi er direktør og indehaver.

Han bekræfter, at han i en midlertidig periode har udlejet en del af sin tiptop istandsatte ejendom til Falck.

I fremtiden vil Jalal Kuhi udleje til private arrangementer - bryllupper, konfirmationer, fødselsdage etc. med plads til store begivenheder op til cirka 350 deltagere.