Ny direktør for logistikken i Jysk

Den 1. juni 2022 tiltræder Ole Thomsen som ny logistikdirektør i Jysk.

Han bliver dermed ansvarlig for otte store europæiske distributionscentre samt de to nye, der er på vej i henholdsvis Ungarn og Holland.

Ole Thomsen har således tidligere været ansat som Logistics Manager i Jysk i perioden 2003 til 2007 og har dermed kendskab til de grundlæggende værdier.

Ole Thomsen er i dag Logistics Director Rema Distribution Denmark, men har efter tiden i Jysk også næsten 10 års erfaring fra Salling Group, hvor han var Group Vice President, Head of Logistics føtex, Bilka & eCommerce i Salling Group.

- Logistik er helt afgørende for en virksomhed som Jysk. Det er blevet yderligere understreget af de udfordringer, vi har oplevet som følge af coronapandemien. Derfor ser jeg meget frem til at få Ole med på holdet. Med sin solide erfaring bliver han en stor gevinst for Jysk. Det er samtidig en ubetinget fordel for både Jysk og Ole, at han har været her tidligere og derfor har kendskab til virksomheden, selv om JYSK er vokset rigtig meget siden 2007, siger administrerende direktør i Jysk, Jan Bøgh