Drab i Silkeborg: To personer anholdt i sagen

En 54-årig blev mandag fundet dræbt i sin lejlighed på Langelinie i Silkeborg.

To personer er anholdt og skal i dag i grundlovsforhør. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

På grund af skaderne på liget kan politiet konstatere, at der er tale om et drab. Det meddeles ikke, hvornår selve drabet skulle være fundet sted.

Mandag aften og natten til tirsdag er to personer anholdt i sagen.

De to personer er sigtet for drab. Midt- og Vestjyllands Politi formoder, at der er tale om et opgør i misbrugsmiljøet.

De anholdte er en kvinde på 55 år og en mand på 62 år. De vil blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag. Tidspunktet er endnu ikke fastlagt.

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger før grundlovsforhøret er afsluttet. Der vil blive begæret dørlukning.

Politiet fik ved middagstid mandag en anmeldelse fra en person, der var bekymret, da den afdøde 54-årige ikke var dukket op til en aftale, og derfor forsøgte at tage kontakt til ham på bopælen.

I løbet af eftermiddagen mandag arbejde adskillige politifolk i området mellem Langelinie og Vinkelvej, hvor et område på størrelse med en fodboldbane også var spærret af.

Politihunde ledte efter spor og samtidig arbejde retsteknisk personale i mandens lejlighed.

Senere mandag aften ankom også mandskab fra Beredskabsstyrelsen. De gik i gang med at undersøge kloakker og andre steder i et forsøg på at finde et mordvåben.

Midtjyllands Avis var tilstede flere gange i løbet af eftermiddagen og aften, hvor flere forbipasserende fra lokalområdet interesseret fulgte med.

Som politiet også oplyser, så var det flere af de lokale beboeres opfattelse, at der var tale om en afdød person fra misbrugsmiljøet.