Stort erhvervsmøde udsat i Silkeborg på grund af corona

SILKEBORG På grund af coronasituationen er erhvervslivets store nytårskur udsat, og ny dato i Jysk Musikteater bliver fredag den 25. februar.

Nytårskuren, som Silkeborg Business arrangerer, var planlagt til at foregå fredag 21. januar.

- Vi har afventet situationen omkring de restriktioner, der løber frem til den 17. januar. Men spørgsmålet er dels, om restriktionerne bliver forlænget, dels om folk har lyst til at mødes i en større sammenhæng allerede den 21. januar, forklarer Silkeborg Business-direktør Anders Killmann Petersen om beslutningen.

Direktøren fortæller, at det er lykkedes at indgå aftale med nytårskurens hovedtaler Claus Meyer på den nye dato.

- Vi tror ikke på, at det bliver nødvendigt at udsætte igen den 25. februar. Men hvis det gør, tænker vi en plan B fra nytårskuren ind i forbindelse med vores generalforsamling, siger Anders Killmann Petersen.