Jæger dræbt af skud ved Kompedal Plantage

Mand ramt af skud og afgået ved døden i forbindelse med jagt nær Sangildvej mellem Knudstrup og Karup

KARUP En 57-mand fra Viborg-området er afgået ved døden, efter at han søndag morgen blev ramt af et skud under en jagt ved Kompedal Plantage nær Sangildvej i Karup. På jagten deltog den 57-årige og en 65-årig medjæger, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

De foreløbige undersøgelser viser, at den 65-årige under jagten afgav skud over en afstand på omkring 100 meter mod det, han troede var et anskudt rådyr. Det viste sig i stedet at være den 57-årige mand, som blev ramt.

Politiet modtog anmeldelsen om episoden kl. 08.11 og har indledningsvist sigtet den 65-årige for uagtsomt manddrab, mens flere sigtelser kan blive tilføjet efter afhøring samt nærmere undersøgelser af episoden og gerningsstedet.

Den 57-årige blev af en ambulancelæge erklæret død kl. 09.00.

De pårørende er blevet underrettet.

Sagen vil blive efterforsket hos lokalpolitiet i Silkeborg, og Midt- og Vestjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer.