Silkeborg fik fire lotto-millionærer sidste år

Kenneth Husum 

Der blev i 2021 udbetalt dobbelt så mange spillemillioner i forhold til året før, oplyser Danske Spil

SILKEBORG Midtjyske lotterispillere har tilsammen fået udbetalt 149.545.511 skattefri kroner sidste år, oplyser Danske Spil. Det er lidt mere end dobbelt så mange millioner, som midtjyderne fik udbetalt året før. Og millionerne har fordelt sig godt ud over de forskellige, midtjyske kommuner.

De mest vindende er Horsens, Norddjurs og Viborg Kommune, der hver især fik fem nye millionærer. De blev dog skarpt efterfulgt af Silkeborg og Aarhus, der kan kalde sig indehavere af fire nye millionærer hver.

Herning, Lemvig, Randers og Skive har hver fået to nye millionærer, mens Hedensted, Ringkøbing-Skjern og Skanderborg hver har hapset en enkelt milliongevinst.

En forhandler i Aarhus Kommune stod for salget af den kupon, der udløste den højeste, midtjyske gevinst det seneste år. I august købte en heldig spiller nemlig en kupon til Lotto i SuperBrugsen i Solbjerg, der udløste den fjerdehøjeste gevinst i Danmark i år på vanvittige 30 millioner kroner.