69-årig mand sigtet for tyveri af pantflasker

SILKEBORG Politiet sigter en 69-årig mand for at have stjålet en anden mands pantflasker ved Lidl på Nørrevænget i Silkeborg.

Lidt før klokken 17.30 tirsdag eftermiddag puttede en 68-årig mand pantflasker i en kundevogn og satte kursen mod pantautomaten. Automaten virkede ikke, så kunden efterlod vognen ved automaten og gik ind i supermarkedet for at gøre opmærksom på problemet.

Han var væk i nogle få minutter, og da han kom ud igen, var vognen væk. Den 68-årige mand ledte efter vogn og pantflasker, og fandt dem så i hænderne på den 69-årige mand, som var i færd med at indløse sit bytte i flaskeautomaten i Føtex tæt på.

Ejermanden fik sine pantflasker, kundevogn og bonen fra de allerede indløste flasker tilbage. Og så blev flaske-tyveriet anmeldt til politiet.