Ingen kø: Tre kviktestcentre er fortsat åbne i Silkeborg

Sanne Helene Højbjerg 

Silkeborg Kommune har stadigvæk tre åbne testcentre, hvor Falck tilbyder kviktest fra morgen til aften alle ugens dage

SILKEBORG Selvom coronapasset ikke længere skal vises, er der stadigvæk tre steder i Silkeborg Kommune, hvor man kan få foretaget en kviktest af Falck. Det er på Campus Silkeborg ved Bindslevs Plads, på Nylandsvej i Alderslyst og i Hårup.

- Lige nu er vi ved at se på, hvor meget de enkelte teststeder bliver brugt. For det er da klart, at efterspørgslen på en kviktest ikke længere kan være så stor, når man ikke mere skal have et gyldigt coronapas, siger Rasmus Nielsen, der er områdechef hos Falck.

Han fortæller også, at der lige nu er en drøftelse i gang mellem regionerne og Falck, hvor der skal ses på antallet af teststeder - herunder også på de tre kviktestcentre i Silkeborg Kommune.

- Jeg kan ikke sige noget om, hvad udfaldet bliver endnu, siger Rasmus Nielsen.