Nu skal affaldet sorteres i Jysk Arena

Et nyt samarbejde mellem BSH, Silkeborg-Voel og Silkeborg Forsyning betyder, at affaldet fra håndboldkampe fremover sorteres

SILKEBORG 60.000 årlige håndboldgæster i Jysk Arena skal fremover sortere affald, når de hepper på de lokale håndboldhold.

Det skyldes, at Silkeborg Forsyning har indgået en ny samarbejdsaftale med de håndboldklubberne Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM.

Aftalen indebærer, at der rundt om i arenaen placeres et sorteringsvenligt affaldssystem, der skal erstatte de nuværende affaldspande, hvor alt affald ryger samme sted hen.

Sorteringssystemet får debut til kampen på lørdag den 12. februar mellem Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og GOG.

- I Silkeborg Forsyning tager vi ansvar for at bringe vores faglighed i spil på alle forsyningsområder. Vi så en mulighed for at gøre en meget konkret forskel og hjælpe håndboldklubberne i gang med affaldssortering. Samtidig har vi brug for at komme i dialog med borgerne om den nye måde, vi skal sortere vores affald på, siger direktør Jens Bastrup fra Silkeborg Forsyning i en pressemeddelelse.

Også de to direktører for håndboldklubberne er tilfredse med samarbejdet.

- Vi ønsker at bidrage til bæredygtighed og samarbejdet med Silkeborg Forsyning gør det muligt for os at komme godt fra land på et meget konkret område, tilføjer BSH-direktør Jesper Schou.