Fire BMW´er og en Tesla: Indbrud i en stribe kostbare biler

Politiet søger efter vidner, efter der natten til søndag har været tyveri fra flere dyre biler i Sejs-Svejbæk og i Silkeborg

SEJS-SVEJBæK/SILKEBORG Natten til søndag har flere dyre personbiler haft ubudne gæster.

Der er både stjålet dæk, rat, lygter og andet inventar og udstyr. Politiet har modtaget anmeldelser om tyveri mod fire BMW´er og en Tesla.

På H. G. Junkers Vej i Sejs-Svejbæk har en BMW X5 fået stjålet sine forlygter. Tyveriet skete mellem lørdag aften klokken 22.30 til søndag morgen kokken 8. Lygterne blev skåret ud, så kun ledningerne hang tilbage.

På Lyngvejen i Sejs-Svejbæk fik en BMW 525 stjålet et specialrat i læder. Det tyveri skete i samme tidsrum som på H. G. Junkers Vej. På Lyngvej blev der set en autotransporter klokken fire søndag morgen, men der blev ikke noteret noget registreringsnummer på bilen.

Ved Hattenæs i Sejs-Svejbæk blev der i samme tidsrum natten til søndag stjålet fra en BMW 530. Her forsvandt læderrat, infoskærm, airbags og radio fra bilen.

Hos bilforhandleren Silkeborg Biler på Håndværkervej har der også været tyveri fra en kostbar bil. En Tesla model Y fik stjålet sine dæk med alufælge. Bilen blev fundet klodset op på sten og uden dæk. Det tyveri skete også natten til søndag.

På Buskelundskoven blev der også stjålet fra en BMW. Her forsvandt rat, instrumentpanel, gps-panel, airbags og alle paneler indvendigt natten mellem lørdag og søndag.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan have set noget fra tyverierne. shh