Mand blottede sig for 27-årig kvinde

Silkeborg Politiet har modtaget en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse på Åhavevej.

En 27-årig kvinde var ude for at lufte sin hund fredag aften ved 20.30-tiden. Foran hende gik en mand, og da hun nærmede sig manden bagfra, stoppede han pludselig op og vendte sig om mod hende. Han havde trukket bukserne ned og blottede sit underliv for den 27-årige kvinde, der skyndte sig væk og ikke vendte sig om.

Politiet har fået et signalement af blotteren, der lyder på en mand, som er 60-70 år, 170-180 centimeter høj, almindelig af bygning og med gråt, kort hår. Han var iført en mørk, halvlang jakke, blå bukser og sort bælte.

Politiet hører meget gerne fra vidner, der kan have set noget. Politiet oplyser også, at de ikke har fået andre anmeldelser om blufærdighedskrænkelser i weekenden. shh