SILKEBORG En 62-årig kvinde blev tirsdag over middag påkørt af en bil på Drewsensvej. Kvinden kom kørende ad Drewsensvej og skulle svinge til venstre ad Toldboldgade. I forbindelse med svinget blev hun ramt af en bil, der skulle svinge til venstre ud på Drewsensvej - fra Toldbodgade. Den 62-årige kvinde måtte en tur i asfalten, men ifølge politiet kom hun ikke noget alvorligt til. Bilen blev kørt af en 49-årig kvinde fra Silkeborg, som er blevet sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Cyklist påkørt på Drewsensvej

SILKEBORG En 62-årig kvinde blev tirsdag over middag påkørt af en bil på Drewsensvej. Kvinden kom kørende ad Drewsensvej og skulle svinge til venstre ad Toldboldgade. I forbindelse med svinget blev hun ramt af en bil, der skulle svinge til venstre ud på Drewsensvej - fra Toldbodgade. Den 62-årige kvinde måtte en tur i asfalten, men ifølge politiet kom hun ikke noget alvorligt til. Bilen blev kørt af en 49-årig kvinde fra Silkeborg, som er blevet sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.