Silkeborg Klokken 19 onsdag aften skete et mindre færdselsuheld i Østergadekrydset. En 54-årig mand fra Silkeborg var ude at cykle, og da han holdt for rødt lys bag ved en handicapscooter, opstod der en form for skænderi mellem den 54-årige mand og føreren af handicapscooteren, der er en 57-årig mand fra Silkerborg.

Det endte med, at føreren af handicapscooteren skubbede til cyklisten med sin scooter, så cyklisten væltede.

Cyklistens finger blev rykket af led ved uheldet.

Føreren af handicapscooteren var derefter aggressiv over for cyklisten, inden han forsvandt fra stedet, fortæller politiet. Cyklisten nåede at tage et billede af både scooter og føreren. Hans identitet er kendt af politiet, der nu kontakter ham i forbindelse med episoden. shh

Cyklist blev skubbet af mand på handicapscooter

Silkeborg Klokken 19 onsdag aften skete et mindre færdselsuheld i Østergadekrydset. En 54-årig mand fra Silkeborg var ude at cykle, og da han holdt for rødt lys bag ved en handicapscooter, opstod der en form for skænderi mellem den 54-årige mand og føreren af handicapscooteren, der er en 57-årig mand fra Silkerborg.

Det endte med, at føreren af handicapscooteren skubbede til cyklisten med sin scooter, så cyklisten væltede.

Cyklistens finger blev rykket af led ved uheldet.

Føreren af handicapscooteren var derefter aggressiv over for cyklisten, inden han forsvandt fra stedet, fortæller politiet. Cyklisten nåede at tage et billede af både scooter og føreren. Hans identitet er kendt af politiet, der nu kontakter ham i forbindelse med episoden. shh