Zirkus Nemo tilbage i Silkeborg

Christian Kloch Larsen 

I år har Søren Østergaard taget sin gamle ven Tommy Kenter med på turné med Zirkus Nemo

SILKEBORG Zirkus Nemo vender tilbage til Silkeborg til maj, hvor direktør Søren Østergaard igen slår teltet op på Cirkuspladsen på Kastaniehøjvej.

Det er efterhånden fem år siden, at det rablende gale og nervepirrende cirkus har været her i byen. Silkeborg var dog med i turnéeplanen, da sæsonen stod for døren i 2020, men så blev alt corona-aflyst

Når Zirkus Nemo kommer til byen fra 11. til 15. maj, er det med den helt nye forestilling »Ud i universet«, og med sig denne gang har Søren Østergaard ingen ringere end skuespilleren og komikeren Tommy Kenter.

- Jeg har altid haft lyst til at have Tommy med i Zirkus Nemo, ikke mindst på grund af hans store poesi og klovnen i ham, og så er han meget musikalsk. Der venter publikum store oplevelser med Tommys mange talenter, og jeg glæder mig til en sommer i manegen med min gamle ven, fortæller Søren Øster- gaard.

Ud over Tommy Kenter har Søren Østergaard hyret store internationale superstjerner til årets forestilling.

Publikum kan blandt andre se frem til tempo-jongløren Mario Berousek, tvillingesøstrene Duo Vilja, de stærke mænd Duo Leosvel og trampolin-ekvilibristen professor Wacko, som mange vil genkende fra tv-programmet »Britains Got Talent«.

Og så præsenterer Søren Østergaard også sit helt eget persongalleri af gamle kendinge i Zirkus Nemo.