SILKEBORG Politiet måtte omkring klokken 20.30 fredag aften rykke ud til uro på Arendalsvej.

Her var der et arrangement i hallen på vejen, hvor deltagerne følte sig utrygge, fordi en gruppe på syv drenge og piger i alderen 15-17 år skabte sig. En patruljevogn kørte til området og fik fat på gruppen. Deres navne blev noteret, men ingen blev sigtet for at have gjort noget ulovligt.

Gruppe på syv unge stod bag: Uro på Arendalsvej

SILKEBORG Politiet måtte omkring klokken 20.30 fredag aften rykke ud til uro på Arendalsvej.

Her var der et arrangement i hallen på vejen, hvor deltagerne følte sig utrygge, fordi en gruppe på syv drenge og piger i alderen 15-17 år skabte sig. En patruljevogn kørte til området og fik fat på gruppen. Deres navne blev noteret, men ingen blev sigtet for at have gjort noget ulovligt.