SILKEBORG En chauffør fra pakkeudbringningsfirmaet Bring stak lørdag eftermiddag af fra et mindre uheld på Borgergade i Silkeborg.

Her skulle en 86-årig mand køre ud fra Ved Skrænten, da en pakkebil bakkede ind i hans bil. Chaufføren steg ud og parterne kiggede på skaderne. Chaufføren fortalte, at han ville blive fyret, hvis firmaet fandt ud af, at han havde været i et uheld. Så chaufføren steg ind i bilen igen og kørte fra stedet uden at der blev udvekslet forsikringsoplysninger. Den 86-årige mand tog dog registreringsnummeret på bilen, så nu skal politiet have fundet frem til den pågældende chauffør, der vil blive sigtet for at køre fra uheldet uden at der blev udvekslet oplysninger.

Pakke-chauffør stak af fra uheld

SILKEBORG En chauffør fra pakkeudbringningsfirmaet Bring stak lørdag eftermiddag af fra et mindre uheld på Borgergade i Silkeborg.

Her skulle en 86-årig mand køre ud fra Ved Skrænten, da en pakkebil bakkede ind i hans bil. Chaufføren steg ud og parterne kiggede på skaderne. Chaufføren fortalte, at han ville blive fyret, hvis firmaet fandt ud af, at han havde været i et uheld. Så chaufføren steg ind i bilen igen og kørte fra stedet uden at der blev udvekslet forsikringsoplysninger. Den 86-årige mand tog dog registreringsnummeret på bilen, så nu skal politiet have fundet frem til den pågældende chauffør, der vil blive sigtet for at køre fra uheldet uden at der blev udvekslet oplysninger.