Gratis temaaften om usynlig folkesygdom

SILKEBORG Op mod hver fjerde dansker over 50 år har ifølge tal fra Sundhedsstyrelsen knogleskørhed uden at vide det. De lever i risiko for at brække knoglerne nemmere end andre og dermed miste livskvalitet. Det er baggrunden for, at Osteoporoseforeningens lokalafdeling Midtjylland Øst tirsdag den 26. april holder en temaaften om den usynlige folkesygdom med gode råd til sygdomsforebyggelse og behandling. Det foregår i medborgerhuset på Bindslevs Plads i Silkeborg mellem kl. 17 og 18.30.

Her kan deltagerne se frem til let traktement samt et fagligt oplæg om knogleskørhed ved overlæge Lars Rejnmark, Aarhus Universitetshospital. Han vil desuden give et indblik i, hvordan man som almindelig dansker kan hjælpe sig selv og passe på sine knogler, ligesom den pårørendes rolle også vil være i centrum.

Programmet for temaaftenen kan findes på knogletest.dk, hvor det også er muligt at sikre sig plads ved at tilmelde sig inden fristens udløb den 21. april. Alle er velkomne.