SILKEBORG To personer forsøgte at stjæle varer fra Lidl. Det skete klokken 17.35 onsdag eftermiddag fra butikken på Christian 8’s Vej. Den ene person aktiverede indgangsdøren, mens den anden løb ud med varerne. Men da tyverialarmen blev aktiveret hos Lidl, stak gerningsmændene af og efterlod en kurv fyldt med kød og brød uden for butikken.

Kort tid efter kom de tilbage og forsøgte samme fremgangsmåde igen, men også det blev forhindret, og de stak af endnu en gang.

Politiet er i besiddelse af overvågningsbilleder fra tyveriforsøget, og de skal nu kigges igennem for at se, om det kan give noget til efterforskningen. shh

To personer forsøgte at stjæle fra Lidl

SILKEBORG To personer forsøgte at stjæle varer fra Lidl. Det skete klokken 17.35 onsdag eftermiddag fra butikken på Christian 8’s Vej. Den ene person aktiverede indgangsdøren, mens den anden løb ud med varerne. Men da tyverialarmen blev aktiveret hos Lidl, stak gerningsmændene af og efterlod en kurv fyldt med kød og brød uden for butikken.

Kort tid efter kom de tilbage og forsøgte samme fremgangsmåde igen, men også det blev forhindret, og de stak af endnu en gang.

Politiet er i besiddelse af overvågningsbilleder fra tyveriforsøget, og de skal nu kigges igennem for at se, om det kan give noget til efterforskningen. shh