SILKEBORG En 21-årig kvinde blev torsdag eftermiddag ramt af en bil i rundkørslen ved Østre Højmarksvej og Oslovej. Kvinden kom kørende på cykel, da hun blev ramt af en bil, som blev kørt af en 30-årig kvinde. Ifølge politiet blev den 30-årige kvinde blændet af solen, hvorfor hun ikke kunne se cyklister. Den 21-årige kvinde fik nogle skrammer, men kom ikke noget alvorligt til, lyder det fra politiet.

Cyklist kørt ned i rundkørsel

SILKEBORG En 21-årig kvinde blev torsdag eftermiddag ramt af en bil i rundkørslen ved Østre Højmarksvej og Oslovej. Kvinden kom kørende på cykel, da hun blev ramt af en bil, som blev kørt af en 30-årig kvinde. Ifølge politiet blev den 30-årige kvinde blændet af solen, hvorfor hun ikke kunne se cyklister. Den 21-årige kvinde fik nogle skrammer, men kom ikke noget alvorligt til, lyder det fra politiet.