SILKEBORG En 48-årig kvinde er blevet sigtet for spirituskørsel efter en temmelig mærkværdig opførsel på Nørreskov Bakke. Kvinden kom kørende, da hun pludselig standsede bilen, steg ud og satte sig til at tisse på gaden. Politiassistent Flemming Just fra politiet i Silkeborg betegner det som en »sjælden opførsel«. En patrulje blev sendt til stedet, og kvinden blev testet til at have en promille, der var over det tilladte. Hun blev anholdt og taget med til en blodprøve.

Kvinde steg ud af bil og tissede på gaden

SILKEBORG En 48-årig kvinde er blevet sigtet for spirituskørsel efter en temmelig mærkværdig opførsel på Nørreskov Bakke. Kvinden kom kørende, da hun pludselig standsede bilen, steg ud og satte sig til at tisse på gaden. Politiassistent Flemming Just fra politiet i Silkeborg betegner det som en »sjælden opførsel«. En patrulje blev sendt til stedet, og kvinden blev testet til at have en promille, der var over det tilladte. Hun blev anholdt og taget med til en blodprøve.