THEM Cirkus Trapez kommer på lørdag den 9. april til Them, hvor årets forestilling bliver vist to gange ved Them Hallerne.

Forestillingen, der byder på internationale kunstnere og artister, er sammensat af Isabella Enoch. Den garvede cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, rejste i mange år verden tynd med sit solotrapez-nummer. Hun er ikke længere selv aktiv i manegen som artist, men tager sig af koreografi og sammensætning af forestillingen.

Her kan man møde en anden Enoch i manegen, nemlig Agnete Enoch, der byder publikum velkommen og binder showet sammen som sprechstallmeister. Det er hendes 50 års jubilæum som sprechstallmeister, idet hun startede som blot 15-årig som konferencier i Australien i det store Circus Asthon i 1972.

Cirkus Trapez oplyser, at årets forestilling blandt andet byder på et skørt hundeshow, dygtige jonglører, fascinerende trylletriks, ægte akrobater, et flot slangemenneske, seje trapezartister, frække geder og en nuttet pony. Der er også sørget for masser at grine af med komik, sjov og ballade.

Cirkus Trapez kommer til Them

THEM Cirkus Trapez kommer på lørdag den 9. april til Them, hvor årets forestilling bliver vist to gange ved Them Hallerne.

Forestillingen, der byder på internationale kunstnere og artister, er sammensat af Isabella Enoch. Den garvede cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, rejste i mange år verden tynd med sit solotrapez-nummer. Hun er ikke længere selv aktiv i manegen som artist, men tager sig af koreografi og sammensætning af forestillingen.

Her kan man møde en anden Enoch i manegen, nemlig Agnete Enoch, der byder publikum velkommen og binder showet sammen som sprechstallmeister. Det er hendes 50 års jubilæum som sprechstallmeister, idet hun startede som blot 15-årig som konferencier i Australien i det store Circus Asthon i 1972.

Cirkus Trapez oplyser, at årets forestilling blandt andet byder på et skørt hundeshow, dygtige jonglører, fascinerende trylletriks, ægte akrobater, et flot slangemenneske, seje trapezartister, frække geder og en nuttet pony. Der er også sørget for masser at grine af med komik, sjov og ballade.