SILKEBORG Standupkomiker Tobias Dybvad, som står på scenen i Jysk Musikteater onsdag 6. april, er for længst holdt op med at bekymre sig om alt det, der kan gå galt.

Han lever i stedet med en tro på, at tingene nok skal gå og sandsynligvis endda gå godt. I showet »Levemand« spidder han vores trang til at dvæle ved de små sten i skoen og udstiller de konsekvenser, det kan have at arbejde med et »best case scenario«.

Dybvad som levemand

SILKEBORG Standupkomiker Tobias Dybvad, som står på scenen i Jysk Musikteater onsdag 6. april, er for længst holdt op med at bekymre sig om alt det, der kan gå galt.

Han lever i stedet med en tro på, at tingene nok skal gå og sandsynligvis endda gå godt. I showet »Levemand« spidder han vores trang til at dvæle ved de små sten i skoen og udstiller de konsekvenser, det kan have at arbejde med et »best case scenario«.