SILKEBORG En bytur lørdag sluttede rigtigt dårligt for en 28-årig mand fra Silkeborg. Manden havde tilbragt en våd aften på Rabalderbar i Hostrupsgade, men da han ville hjem, var hans jakke blevet væk. Manden blev rasende og begyndte at sparke til både skilte og døre, så dørmændene må holde ham tilbage og tilkalde politiet. Det faldt heller ikke i god jord, for da patruljen ankom, begyndte manden først at svine politiet til, og da han blev ført ind i politibilen, sparkede han en af betjentene på skulderen og i brystet. Manden blev anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale og vold mod politiet.

28-årig silkeborgenser råbte op og sparkede en betjent

SILKEBORG En bytur lørdag sluttede rigtigt dårligt for en 28-årig mand fra Silkeborg. Manden havde tilbragt en våd aften på Rabalderbar i Hostrupsgade, men da han ville hjem, var hans jakke blevet væk. Manden blev rasende og begyndte at sparke til både skilte og døre, så dørmændene må holde ham tilbage og tilkalde politiet. Det faldt heller ikke i god jord, for da patruljen ankom, begyndte manden først at svine politiet til, og da han blev ført ind i politibilen, sparkede han en af betjentene på skulderen og i brystet. Manden blev anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale og vold mod politiet.