Prøv orienteringsløb i den lysegrønne skov

SILKEBORG Tre forårstirsdage i april og maj har du chancen for at prøve kræfter med orienteringsløb i Vejlsø-området. Silkeborg Orienteringsklub holder introduktion for interesserede den 26. april samt den 3. og 10. maj kl. 17.45 fra klubhuset, Vejlsøskovhus, Vejlsøvej 7, Silkeborg.

Introduktionen er for både børn og voksne. Der vil være kort indføring i, hvad orienteringsløb er, og hvordan man løber med kort og kompas efter posterne i skoven. Herefter løber deltagerne en eller flere korte orienteringsbaner og får vejledning af trænerne. Banerne er beregnet for begyndere, og folk med lidt erfaring i orienteringsløb.

Silkeborg Orienteringsklub er Danmarks største orienteringsklub.

Klubben har mange forskelligartede tilbud for alle aldre, ud over klassisk orienteringsløb blandt andet også mtb-orientering, trail-løb, adventure race og præcisionsorientering.

Foruden idræt og motion i naturen vægtes også det sociale højt med et godt klubliv.